. DEL SORTEO QUE TE VEO DEL SORTEIG QUE ET VEIG . Doncs aixÃ

 

.

DEL SORTEO QUE TE VEO

DEL SORTEIG QUE ET VEIG

Doncs això, que jo també faig el típic sorteig de Nadal perquè a la gent a qui no li toqui es decideixi a comprar-me una làmina... I és que m'han apujat la quota d'autònoms i ara mateix sortiria a cremar contenidors a tort i a dret. A sobre s'acosten festes i vull menjar torrons, però cada dia són més cars... Crec que aquest any les neules hauran de ser de paper maixé i la pilota de l'escudella adulterada amb serradures.

Com pots participar-hiâ‰ï¸

Només has de seguir aquests passos

⬇ï¸â¬‡ï¸â¬‡ï¸â¬‡ï¸

1ï¸âƒ£ Has de ser seguidor meu en aquest compte.

2ï¸âƒ£ Fes like en aquesta publicació.

3ï¸âƒ£ Escriu un comentari etiquetant els teus amics (com més comentaris escriguis més m'ajudaràs a difondre el meu treball i més opcions tindràs de guanyar).

4ï¸âƒ£ Comparteix la foto d'aquesta publicació als teus stories.

5ï¸âƒ£ Has de cremar un contenidor i deixar-lo a la porta de l'ajuntament del teu poble (aquest últim pas és opcional, però si ho fas també guanyes punts).

I ja està, així de fàcil i gratis és!

Ara no oblidis donar la tabarra a les teves tietes de l'ANC durant els sopars de Nadal i si tens un tiet falangista regala-li una làmina del Durruti!

El sorteig finalitzarà el dijous 8 de desembre, anunciaré el resultat per stories i em posaré en contacte amb el guanyador/a, que podrà escollir la làmina que vulgui dels models que apareixen a la foto.

Mil-i-una gràcies a tothom!


¿Te ha interesado esta promoción? Suscríbete y recibirás en tu email cada semana (o diariamente) todos los nuevos sorteos:


Puntúa este sorteo:

Añadido por anonimo el miércoles 07 de diciembre de 2022 | 2.5