Foto de Baricentro in Baricentro with @cabsegurosbaricentro.

 
ATENCIÓN: Promoción ya pasada.

🎁S O R T E I G E X P R É S🎁

La nostra corredoria d'assegurances, CAB fa 35🎂 anys! 35 anys vetllant per la teva seguretat, assessorant-te i trobant el producte o servei que més necessites. I per celebrar-ho sortegem un SOPAR GOURMET PER A DUES PERSONES!

➡️Com participar? Molt fàcil!

✅️ Fes ❤️ a aquesta publicació i guarda-te-la

✅️ Segueix-nos a @ccbaricentro i a @cabsegurosbaricentro

✅️ Etiqueta a un amic/ga amb qui t'agradaria compartir aquesta experiència

✴️ OPCIONAL: Comparteix en stories etiquetant-nos i aconsegueix TRES participacions EXTRES. Ho comparteixes i tornes aquí i escrius en tres comentaris EXTRA.

✴️ Pots participar fins al 13 d'abril del 2022 a les 23.59.

A partir del 14 d'abril comunicarem el nom del guanyador/a en stories i en destacat. Pots participar tantes vegades com vulguis sempre que etiquetis persones diferents (persones reals, no vàlid comptes famosos). El premi s'ha de recollir a CAB Assegurances.

‼️‼️IMPORTANT: Únicament tenim aquest compte i és per aquest pel que comunicarem el nom del guanyador/a (en stories i en privat). No demanem registre ni dades de targeta bancària. Sempre aconsellem el mateix, davant d'aquests perfils, denuncieu i bloquegeu.

Descripció del premi: cofre regal Cena Gourmet para dos personas.

Sort, barilovers🍀!


¿Te ha interesado esta promoción? Suscríbete y recibirás en tu email cada semana (o diariamente) todos los nuevos sorteos:


Puntúa este sorteo:

Añadido por anonimo el viernes 08 de abril de 2022 | 2.5