Foto de Joan Juni Estany on March 16, 2022. May be an image

 
ATENCIÓN: Promoción ya pasada.

✨💫Super SORTEIG!! 💥Una NIT per a dues persones en una HABITACIÓ AMB VISTES AL MAR 🌅 al @parkhotelsanjorge 💙, amb ESMORZAR inclòs i SOPAR per a degustar el seu nou concepte gastronòmic, assessorats pel @grup_iglesias 🙌🙌. Uns plats fantàstics i deliciosos 👌😋, amb uns productes 🔝💯, coccions perfectes 🔥, presentacions espectaculars ✨, i quines vistes!!

Us imagineu despertar en un gran llit "King size" amb vistes 🤩 a una de les cales més maques de la Costa Brava 🌊? Amb uns grans espais comuns i terrasses per a disfrutar de les seves vistes 🌅🤩 prenent una copa i passejant pel preciós camí de ronda 🚶. Una escapada fantàstica 💫🔝!!

💢 Si vols gaudir de la mateixa experiència☝️ que nosaltres només has de participar al sorteig 🎰. Teniu totes les imatges 📲 de la nostra escapada romàntica (amb @pilar.criado.toledo) 😍 per Stories .

Per a participar només cal:

1️⃣- SEGUIR 🏃 a @parkhotelsanjorge🏨 @pilar.criado.toledo i @junijoan

2️⃣- DONAR LIKE♥️ a aquesta publicació

3️⃣- DEIXAR UN COMENTARI 🗣️fent esment a un amIG@, com més comentaris més possibilitats de guanyar, però has de citar un/a amIG@ diferent a cada comentari.

4️⃣- GUARDAR la foto 📸

I si comparteixes com Storie la teva participació compta doble🎰! (Només si cites a @parkhotelsanjorge @pilar.criado.toledo i @junijoan )

Pots participar-hi⏳📢 fins el diumenge 20/3 a les 23.59h, anunciarem el guanyador o guanyadora el dilluns 21/3 per stories. Molta sort a tots🍀🤞!!


¿Te ha interesado esta promoción? Suscríbete y recibirás en tu email cada semana (o diariamente) todos los nuevos sorteos:


Puntúa este sorteo:

Añadido por anonimo el miércoles 16 de marzo de 2022 | 2.5