Foto de TOT Barcelona in Barcelona, Spain with @flywithlevel

 
ATENCIÓN: Promoción ya pasada.

✈️ QUIN SORTEIG MÉS ESPECTACULAR: Guanya un vol a Nova York d' anada i tornada per a dues persones! 🗽 la ciutat dels gratacels i de les pel·lícules i novel.les és el destí somiat per a molts viatgers. Gaudeix d’aquesta experiència turística i podràs visitar llocs emblemàtics com Central Park, l'Estàtua de la Llibertat, l'Empire State Building, la 5a Avinguda… No t'ho pots perdre!!🔵🟢 CONDICIONS:

Sortegem un vol doble (per a dues persones) directe d'anada i tornada operat per LEVEL, amb origen Barcelona (BCN) i destí Nova York (JFK). Vàlid per volar fins el 31 de maig de 2022 excepte el període comprès entre el 8 i el 18 d'abril.

La persona guanyadora haurà de sol·licitar el seu premi amb almenys 15 dies d’antelació respecte a la data triada de vol, subjecte a la disponibilitat de places. El premi és nominal e intransferible, i sota cap concepte podrà ser objecte de venda, revenda, subhasta o comercialització de qualsevol tipus.

El premi en cap cas podrà ser canviat pel seu import en metàl·lic, modificat, alterat, compensat per un altre o transferit a un tercer, excepte que existeixi acord per escrit entre LEVEL i el premiat.✅ INSTRUCCIONS PER PARTICIPAR:

1) Segueix els comptes: @flywithlevel i @totbcn

2) Fes 'like' a aquest post

3) Menciona en un comentari almenys 2 persones💢 Fes tants comentaris i mencions com vulguis, així tindràs més opcions de guanyar. Els usuaris han de ser persones i usuaris reals.

👉🏻⏰ La data límit per participar és dijous 24 de març a les 12h del migdia que anunciarem el guanyador/a sempre en aquest mateix perfil d'Instagram. Molta sort!!.

👀 IMPORTANT. L’únic compte oficial del diari és @totbcn i és aquest el que s'utilitzarà per anunciar el guanyador/a, tot posant-nos en contacte amb ell/a quan es faci el sorteig. Els estafadors digitals us poden intentar enganyar. Aneu amb compte!.


¿Te ha interesado esta promoción? Suscríbete y recibirás en tu email cada semana (o diariamente) todos los nuevos sorteos:


Puntúa este sorteo:

Añadido por anonimo el miércoles 16 de marzo de 2022 | 2.5