🎟️ 𝐒𝐎𝐑𝐓𝐄𝐈𝐆 📣 Per acabar el cur

 

🎟️ 𝐒𝐎𝐑𝐓𝐄𝐈𝐆 📣

Per acabar el curs de la millor manera sortegem 𝟐 𝒆𝒏𝒕𝒓𝒂𝒅𝒆𝒔 𝒅𝒐𝒃𝒍𝒆𝒔 per anar al teatre! 🎭

♦️𝟏𝐫 𝐠𝐮𝐚𝐧𝐲𝐚𝐝𝐨𝐫: 2 entrades per anar a veure l'obra 𝑳𝒂 𝒑𝒆𝒍𝒍 𝒇𝒊𝒏𝒂.

Dir la veritat està molt bé, però... què ocorre quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la forma que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? A partir d'una veritat, començaran a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascun guardava.

♦️𝟐𝐧 𝐠𝐮𝐚𝐧𝐲𝐚𝐝𝐨𝐫: 2 entrades per anar a veure l'obra 𝑰𝒎𝒑𝒓𝒐𝒔𝒉𝒐𝒘.

A l'Improshow tu ets el guionista i protagonista! A través de les teves frases i suggeriments a l'atzar els improvisadors construeixen personatges, històries i entorns que et faran sortir de la rutina. Posa a prova la teva imaginació i creativitat en aquest espectacle d'humor, original i interactiu. Una experiència única i diferent!

Per participar:

1️⃣ Dona like al post ❤️

2️⃣ Segueix a @esartbtx i @stucom ✅

3️⃣ Comenta etiquetant a aquella persona amb qui aniries a veure l'obra. Augmenta les possibilitats de guanyar els premis mencionant a diferents persones en diferents comentaris 💬

Podeu participar fins al pròxim 𝗱𝗶𝘃𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀 𝗱𝗶𝗮 𝟯𝟬 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗻𝘆 a les 𝟭𝟮𝗵. Anunciarem els 2 guanyadors per stories i els etiquetarem en aquesta publicació.

Esteu preparats? 𝑴𝒐𝒍𝒕𝒂 𝒔𝒐𝒓𝒕!🍀


¿Te ha interesado esta promoción? Suscríbete y recibirás en tu email cada semana (o diariamente) todos los nuevos sorteos:


Puntúa este sorteo:

Añadido por anonimo el viernes 30 de junio de 2023 | 2.5